Adria Village

Iskusite novi stil življenja na plaži u Adria Villageu u Pakoštanima u Hrvatskoj

Istražite Dalmaciju! - Adria Village nalazi se na pragu očaravajućega Kornatskog otočja te nadomak Plitvičkih jezera i Nacionalnog parka Krka. Šarm starih gradskih jezgri obližnjeg Zadra i Šibenika te dovoljno sportskih i kulinarskih pustolovina zadovoljit će svakoga.
Nema boljeg mjesta za vaše sljedeće praznike.

Život u stilu na terasi kraj plaže

Adria Village je novo naselje modernih mobilnih kućica Adria Superior, smještenih u borovoj šumi i tik uz plažu. Ovo je novi koncept kuće za ljetovanje koji spaja interijer malog apartmana i stil života na vanjskoj terasi.

Adria Village smješten je u ekskluzivnom aneksu kampa Kozarica bez automobila i gužve, koji gostima pruža čitav asortiman usluga i aktivnosti – uključujući mali wellness centar, trgovinu, restoran, dječji klub s animacijom kao i niz sportskih aktivnosti.

Nove kućice Superior moderne su i prostrane (36 m2), a svaka je smještena na komfornim parcelama (120 m2) s velikom vanjskom natkrivenom terasom.

Adria Village leaflet

pdf Download Adria Village leaflet

Kućice Adria Superior – novi stil kuća za ljetovanje

Kućice Superior, osmišljene za udoban i lagodan boravak na terasi, predstavljaju novi stil kućice za ljetovanje. Opremljene su klima uređajem te imaju dvije spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama.
U dnevnoj sobi je ležaj na izvlačenje pa u objektu mogu ugodno boraviti do četiri odrasle osobe i jedno dijete. Kuhinja je potpuno opremljena, a vani je dostupan i roštilj. Besplatan je bežični pristup internetu i sat TV montiran na zid koji se može okretati tako da se vidi i iz dnevne i iz glavne spavaće sobe.

Što je uključeno

Iskusite našu jedinstvenu “inclusive ponudu”:

  • Concierge usluga
  • Besplatno izdvojeno parkiranje (naselje bez automobila)
  • Besplatan bežični pristup internetu (Wi-Fi)
  • Besplatna satelitska televizija
  • Vanjski roštilj
  • Suncobran i dvije ležaljke
  • Vanjski tuš ispred mobilne kućice
  • Vanjski bazen samo za goste Adria Village-a

Aktivnosti

Nešto dalje od plaža i objekata u naselju, dostupan je niz sportskih aktivnosti, uključujući najam bicikala, vodene sportove i tenis. Do starih jezgri gradova Zadra i Šibenika može se doći kratkom vožnjom automobilom. U blizini su i nacionalni parkovi Plitvička jezera i Kornatsko otočje.