Close

UVJETI REZERVACIJA / RESERVATION TERMS


Dragi gosti,

S obzirom na utjecaj COVID-19 na način na koji radimo, družimo se i putujemo, odlučili smo implementirati nove uvjete otkazivanja / izmjene rezervacija kako bismo vama - našim gostima omogućili veću fleksibilnost u planiranju vašeg odmora.

Promjene u općim uvjetima rezervacija 

Ažurirali smo naše uvjete rezervacija  kako bismo našim gostima pružili najviše fleksibilnosti koju možemo ponuditi u ovim zahtjevnim vremenima. Općenito govoreći, za goste s postojećim individualnim rezervacijama, uključujući rezervacije s unaprijed plaćenim avansima koje su obično restriktivnije, dopustit ćemo promjene ili otkazivanje do 7 dana prije dolaska uz samo minimalne troškove u slučaju otkaza. Za goste koji tek namjeravaju rezervirati svoj boravak, dopustit ćemo da se te rezervacije promijene ili otkažu pod istim uvjetima koji vrijede za postojeće rezervacije. 

Promjene su vezane i za plaćanje 2 rate, koja sada ima rok plaćanja 15 dana prije datuma dolaska, umjesto dosadašnjih 30 dana.

Opće informacije i kontakt podaci 

Posjetite našu web stranicu kako biste pronašli najnovije informacije i dodatne detalje o dostupnosti i mogućim promjenama naših pravila o rezervacijama / otkazivanjima.
Tel: +385 23 381 070
Email: booking@adria-more.hr
www.adria-more.hr   

Svjesni smo da su ovo nesigurna vremena i bez obzira da li putujete sada ili u budućnosti, želimo da znate da su vaša sigurnost i dobrobit naš prioritet.  Kad god nas odlučite posjetite, čekat ćemo vas s otvorenim vratima i otvorenim srcima.

Adria More Team

* Ažurirano na 04.05.2020.